Brabant

PvdA in de buurt, Waspik/Waalwijk

Met PvdA Waalwijk bracht ik een bezoek aan het dorp Waspik, toevallig ook de woonplaats van lijsttrekker Luuk Ottens. Veel tevredenheid bij de bewoners over hun dorp en buurt, maar ook concrete vragen en verzoeken. Naast belangrijke thema’s als werk en zorg kwamen ook de buurtbus, het woonwagencentrum en het onderhoud van een 120 jaar oud spoorhek ter sprake. Allemaal zaken waarmee onze raadsleden direct aan de slag kunnen. Vooral lokale kwesties bovendien, waardoor nog maar eens duidelijk wordt waar het om draait bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart!Waalwijk

Waalwijk2
Waalwijk3.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s