Brabant

Campagne 2014 Midden-Brabant, Barendrecht & Voorburg

Maar liefst 50 vrijwilligers gingen in Midden-Brabant de straat op om ons geluid te laten horen. Ik was bij de eerste twee etappes in Gilze en Tilburg. De ‘Roodtour’ deed daarna nog Dongen en Rijen aan. In de volle zon voerden we veel goede gesprekken, deelden we rozen uit en lieten we zien waar we voor staan: een sterk en sociaal beleid.

In het voorlaatste campagneweekend voor de gemeenteraadsverkiezingen hielp ik ook de afdelingen in Voorburg-Leidschendam en Barendrecht een handje mee. Ook daar veel mensen gesproken, met zorg, werk en wonen als belangrijkste thema’s.

 Campagne11.jpg

 

Campagne12

 

 

 

Campagne13

 

 

Campagne14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s