Media

EenVandaag over de situatie aan Oekraïne

 

“De situatie in Oost-Oekraïne blijft gespannen. Pro-Russische betogers die overheidsgebouwen hebben bezet, weigeren voorlopig om in te binden. Kiev had een nieuw ultimatum gesteld: de interim-president Toertsjinov gaf de betogers tot vanmorgen 08.00 uur de tijd om de gebouwen te verlaten. Hij dreigde met een ‘anti-terreuractie op grote schaal’. Rusland dreigde hierop het topoverleg over de crisis in Oekraïne te boycotten.
 

Wat moet het antwoord zijn van het Westen op de Russsiche machtspolitiek? En zullen de Russen Oekraïne binnenvallen? In EenVandaag een gesprek met PvdA-Kamerlid Michiel Servaes. Hij was dit weekend in het Oost-Europese land. Ook spreken we met de in Nederland woonachtige Russin Nadia Eliseeva. Verslaggever Bart Hettema is op dit moment in de Oost-Oekraïense stad Donetsk.”

Kijk hier de uitzending terug. 

Categorieën:Media

Getagd als:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s