Media

Knevel en Van den Brink over Gaza-oorlog

“Aan tafel de Palestijnse Nederlander Moustafa Turky. Zijn familie in Gaza leeft op dit moment in doodsangst. Hij voelt zich boos en machteloos over het leed in Gaza. Michiel Servaes vertelt waarom hij vindt dat Nederland en de EU meer moeten doen om het conflict te stoppen.Het 72-urige staakt-het-vuren is na enkele uren al afgebroken door Israël. Sinds het begin van de wapenstilstand vanochtend werden toch raketten vanuit Gaza richting Israëlisch grondgebied afgevuurd en kwamen door Israëlische beschietingen rond de 40 Palestijnen om.”

Kijk hier de uitzending terug. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s