Media

Tros Kamerbreed over Gaza en Isis

 

“In TROS Kamerbreed zijn zaterdag Bram van Ojik (GroenLinks, fractievoorzitter) en Michiel Servaes (PvdA-Kamerlid) te gast. De woordvoerders buitenland in de Tweede Kamer van deze partijen lieten zich deze week zeer kritisch uit over de houding van Nederland naar Israël. Wat moet minister Timmermans volgens hen doen?

 

Esther Voet, is directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Hoe kijkt zij aan tegen de visie van de politiek op de oorlog tussen Israël en Hamas? Hoe ziet volgens haar de weg naar vrede eruit?

 

Anil Kumar (ChristenUnie-fractie gemeente Den Haag) stelt dat de Gaza-oorlog ook in Den Haag voelbaar is. Hij maakt zich zorgen over de toenemende populariteit van de terreurbeweging IS (voorheen ISIS). Deze organisatie hield in Den Haag een veelbesproken pro-Gaza betoging met IS-vlaggen en oproepen Joden te doden. Doet de politiek genoeg om radicalisering tegen te gaan?”
Kijk hier de uitzending terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s