Media

Tros Kamerbreed over missie Irak & gevolgen voor Nederland

 

“De Tweede Kamerleden Michiel Servaes (PvdA), Gerard Schouw (D66) en Joël Voordewind (ChristenUnie) zijn te gast in Kamerbreed. Het conflict in het Midden-Oosten en de gevolgen daarvan in Nederland staan centraal in de uitzending.

 

Kees Boonman praat met de drie Kamerleden over de militaire missie tegen ISIS, waaraan ook Nederlandse militairen mee gaan doen, over de twijfels over het ingrijpen in Syrië en de tweespalt hierover in de coalitie.

 

Ook een direct gevolg van het conflict in Nederland worden besproken: het toenemend aantal Syrische vluchtelingen in Nederland. Asielzoekerscentra worden in rap tempo uit de grond gestampt. Kan Nederland de toestroom aan? “
 
Luister hier de uitzending terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s