Media

BNR De Wereld over Jemen

“Volgende week komen de strijdende partijen in Jemen in Genève bijeen voor vredesoverleg. Zegt VN-chef Ban Ki-Moon en een bron bij de Veiligheidsraad. Maar de Jeminitische minister van Buitenlandse Zaken zegt: ik weet van niets. Intussen bombardeert de coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië er flinkop los. Waarom slaagt de kolossale Saoedische luchtmacht er niet in de sjiitische Houthi-rebellen te verslaan? In het buitenlandpanel, Michiel Servaes, buitenlandwoordvoerder van de PvdA en Coen Pustjens, medewerker van de grootste democratiseringsorganisatie in Jemen.”
Luister hier de uitzending terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s