Media

Kamerbreed over Syrie & de vluchtelingencrisis

 

“In Kamerbreed zijn te gast: Elco Brinkman (CDA), Michiel Servaes (PvdA) en Sjoerd Sjoerdsma (D66)

Elco Brinkman, fractievoorzitter van het CDA in de Eerste Kamer, was in 1987 als minister verantwoordelijk voor de opening van de eerste asielzoekerscentra in Nederland. Ook toen was er protest van de plaatselijke bevolking, maar de duizenden vluchtelingen verdienden volgens Brinkman een humane opvang en de azc’s kwamen er wel. Hoe kijkt Brinkman aan tegen de huidige discussie over het asielvraagstuk? 

Michiel Servaes en Sjoerd Sjoerdsma zijn de buitenland-woordvoerders van PvdA en D66. Ze gaan in debat over de Europese en Nederlandse aanpak van de vluchtelingencrisis. De coalitie van PvdA en VVD spreekt momenteel ook over dit onderwerp. Premier Rutte zei gisteren ‘we moeten nog bevallen van een standpunt’.”

 

Luister hier de uitzending terug.

Categorieën:Media

Getagd als:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s