Brabant

Gewestelijke vergadering PvdA Brabant

Terug van een goed bezochte bijeenkomst met PvdA Brabant in Eindhoven. Gesproken over het vluchtelingenvraagstuk en hoe ontwikkelingen internationaal (burgeroorlog Syrië, aanpak Europa) en nationaal (opvang, integratie etc) meer dan ooit met elkaar verbonden zijn. Het vraagt van ons om het hart warm en het hoofd koel te houden. Om mooie, barmhartige initiatieven te steunen, maar ook om zorgen in de stad of buurt heel serieus te nemen. Om mensen met elkaar in contact te brengen zodat ze verhalen van ver en dichtbij kunnen delen. Als partij moeten we de komende tijd vooral heel nauw samen blijven werken tussen het lokale en landelijke niveau.


 
 
 
 
 
 
 
 

Categorieën:Brabant

Getagd als:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s