Geen categorie

#StemServaes: Samen sterker in de wereld

De wereld om ons heen verandert razendsnel. We zien nieuwe dreigingen aan onze buitengrenzen en in onze binnensteden. Oorlog, vluchtelingen en de vrees voor terrorisme beheersen het nieuws. Nederlanders benutten internationale kansen, maar maken zich ook zorgen over wat globalisering voor hen betekent. Niet eerder voelde het buitenland zo dichtbij.

Als buitenlandwoordvoerder van de PvdA heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor een veiligere en rechtvaardigere wereld. Door niet te roepen om simpele oplossingen, maar problemen bij de kern aan te pakken. Door te investeren in diplomatie, defensie én internationale samenwerking. Door mensen en hun rechten weer centraal te stellen.

Ook na 15 maart wil ik strijden voor een Nederland dat zich niet achter de dijken terugtrekt, maar blijft samenwerken met anderen. Voor het lot van mensen elders en voor onze eigen veiligheid en welvaart. Met ‘ieder voor zich’ komen we er niet, samen staan we sterker!

#StemServaes

Lijst 2, nummer 17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s