Binnenhof

Bij stand.nl (Radio 1) over de immigratie-maatregel van Trump

“Wereldwijd massaal protest tegen het door Trump ingevoerde inreisverbod. Politici uit alle windstreken hebben afwijzend gereageerd. De Britse premier May, de Franse president Hollande, de Duitse Bondskanselier Merkel, maar ook onze eigen premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken zijn ronduit negatief over de maatregel.

Servaes: “Goed dat de Duitse Bondskanselier Merkel in Europa opnieuw het goede voorbeeld geeft. Ze heeft Trump gewezen op het vluchtelingengedrag. De VS hebben het vluchtelingen verdrag ondertekend en daar gaan we Trump aan houden.”

Ondertussen lijkt Donald Trump zich van geen kwaad bewust. Volgens de Amerikaanse president is zijn laatste decreet geen moslimverbod. “Dit gaat niet over religie. Dit gaat over terreur en over hoe we ons land veilig houden.””

 

http://www.nporadio1.nl/de-ochtend/onderwerpen/393326-stand-nl-immigratie-maatregel-trump-is-koren-op-de-molen-van-de-terroristen

Categorieën:Binnenhof, Media

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s